Acasă > Știri > Rezultate bune la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne pentru pompierii de la ISU Drobeta

Rezultate bune la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne pentru pompierii de la ISU Drobeta

Trei pompieri mehedinţeni au obţinut rezultate remarcabile la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne, care, anul acesta, a fost găzduit de municipiul Iaşi. Peste 200 de sportivi din cadrul IGSU, IGPR, IGPF şi IGJR au concurat în cadrul probelor specifice pentru a-şi demonstra calităţile sportive şi pentru a obţine un loc pe podium.

Cei mai buni atleţi ai campionatului au fost reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, fiind urmați, în clasamentul general, de Inspectoratul General al Poliției Române, locul III i-a revenit Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și locul IV  Poliției de Frontieră.

Din lotul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au făcut parte şi trei pompieri mehedinţeni care au reprezentat cu succes Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Drobeta” al Judeţului Mehedinţi, fiind recompensaţi cu diplome şi premii.

Campioana, căpitan Lavinia Brebu. a fost din nou pe podium, menţinându-şi prima poziţie în clasament la proba cros 2000 m – femei peste 30 de ani şi obţinând locul al II-lea la proba 800 m – femei peste 30 ani.

Locul II a fost obţinut şi de colegul nostru plt. maj. Dobrescu Florin din cadrul Staţiei de Pompieri Strehaia, la proba viteză 100 m – categoria bărbaţi  35-45 ani. Cel de-al treilea pompier prezent la campionat, sg.maj. Deliu Marius din cadrul Staţiei de Pompieri Strehaia a reuşit să ocupe locul IV la proba viteză 100 m – categoria bărbaţi sub 35 de ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *