Acasă > Educație > Cărți > Carte: Ghid Facebook pentru utilizatori

Carte: Ghid Facebook pentru utilizatori

Ghid Facebook pentru utilizatori

Ghid Facebook pentru utilizatoriFacebook este, de departe, cea mai cunoscută reţea socială, care permite utilizatorilor înregistraţi să îşi creeze profiluri proprii, să încarce şi să partajeze cu prietenii fotografii şi clipuri video, să trimită mesaje şi să păstreze legătura cu prietenii, familia şi colegii, oricât de departe ar fi de aceştia.
Facebook nu mai este, într-adevăr, un site web. Este un alt Internet, dar unul comercial. Utilizând cele mai moderne tehnologii de comunicaţii, Facebook a schimbat radical felul în care ne conectăm între noi. Facebook este omniprezent. Nu poţi merge cinci minute fără a nu fi întâmpinat de marca şi însemnele Facebook, atât în media tradiţională cât şi online. Facebook crează dependenţă. A ţesut o urzeală între vieţile noastre care nu mai poate fi destrămată fără implicaţii majore pentru fiecare din noi. Facebook este magnetic prin angajamentul social pe care îl implică. Facebook operează un sistem de conectare la scară globală fără precedent.

Totul începe cu o simplă înregistrare pe baza unor informaţii de bază, care îţi permite apoi să publici ce doreşti şi să intri în contact cu oameni online. Regăseşti prieteni vechi, îţi faci alţii noi, găseşti oameni sau grupuri de oameni cu interese comune, sau partajezi pozele şi clipurile tale de viaţă cu un prieten din cealaltă parte a lumii – eşti atât de limitat pe cât doreşti să fii.

Bine ai venit în alt Univers!

Ghid Facebook pentru utilizatori

Ediţia digitală (EPUB, Kindle, PDF): https://www.setthings.com/ro/e-books/ghid-facebook-pentru-utilizatori/ 

 Ediţia tipărită: https://www.amazon.com/dp/1517449871/
Data publicării: 20 septembrie 2015
ISBN-13: 978-1517449872
ISBN-10: 1517449871
BISAC: Computers / Web / Social Networking

Ghid Facebook pentru utilizatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *