Acasă > Știri > Moment de reculegere în fața sediului IPJ Mehedinți

Moment de reculegere în fața sediului IPJ Mehedinți

Poliţiştii din întreaga ţară au ținut astăzi, 23 iulie, la ora 11:00, un moment de reculegere în memoria colegului lor, Sorin Vezeteu, căzut la datorie, în seara de 20 iulie, pe peronul Gării Burdujeni (Suceava).

Duminică, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți au fost prezenţi în faţă sediului, unde timp de un minut au păstrat un moment de reculegere în semn de recunoştinţă şi respect faţă de colegul lor Vezeteu Sorin Constantin din Suceava. Poliţistul de la Transporturi Feroviare a fost omorât, joi noaptea, în gara din Suceava, de un tânăr de 24 de ani.

Un ceremonial asemănător a avut loc și în Gara din Drobeta Turnu Severin.

„Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți și Serviciul Județean de Poliție Transporturi Mehedinți, în semn de solidaritate și respect pentru colegul nostru de la Suceava căzut la datorie, am organizat un moment de reculegere. Pe această cale îi transmitem familiei condoleanțe, căreia îi suntem alături”, a spus Mădălina Viziru, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Agentul șef de poliție Sorin Vezeteu a fost înjunghiat în gât și torace joi (20 iulie) noaptea, în timp ce patrula pe peronul Gării Burdujeni (Suceava). Polițistul avea 38 de ani și era tatăl a doi copii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *