Acasă > Cultura > Concert susținut de The Tango Orchestra la Turnu Severin

Concert susținut de The Tango Orchestra la Turnu Severin

„Severinul estival”, un proiect inițiat de Primăria Drobeta Turnu Severin împreună cu Palatul Culturii Teodor Costescu, s-a încheiat duminică seară cu un concert susținut de The Tango Orchestra.

Cinci muzicieni talentați, Cari Tibor – pian, Ilko Gradev – acordeon, Carmen Paulescu – vioară, Szabo J. Attila – violoncel, Adrian Munteanu – contrabas și invitata lor, actrița Sânziana Tarța de la Teatrul Național Cluj Napoca– voce, au încântat publicul severinean cu tangouri originale, semnate de talentatul compozitor Cári Tibor.

A fost o seară magică, de o deosebită virtuozitate muzicală, de încântare a sufletului pentru severinenii care iubesc muzica de calitate, dansul, momentele romantice.

Seara alături de acești artiști a fost una cât se poate de plăcută atât pentru public, cât și pentru membrii orchestrei.

Cum acest proiect s-a încheiat, echipa Palatului Culturii Teodor Costescu pregăteşte o stagiune cu totul specială pentru această toamnă, prin valoarea şi excelenţa premierelor care vor avea loc pe scena severineană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *