Acasă > Știri > Jandarmii vor asigura măsurile de ordine de Sărbătoarea Rusaliilor

Jandarmii vor asigura măsurile de ordine de Sărbătoarea Rusaliilor

În perioada 26-28 mai a.c., efective din cadrul Jandarmeriei Mehedinţi și Grupării  de Jandarmi Mobile  ,,Frații Buzești” Craiova vor asigura măsurile de ordine, siguranţă publică și protecția participanților  la manifestările organizate  pe raza județului Mehedinți,  ocazionate de sărbătoarea Rusaliilor.

Jandarmii  vor acționa  în  municipiul Drobeta Turnu Severin, unde se desfășoară nedeia de la Gura Văii, precum și  în următoarele localități:  Cujmir,  Ostrovu Mare, Oprișor, Roșiori, Moisești, Podeni, Devesel, Vrata. Echipajele de jandarmi vor  avea în vedere identificarea,  monitorizarea şi descurajarea persoanelor sau grupurilor de persoane care tulbură ordinea şi liniştea publică.

“Jandarmeria Mehedinţi recomandă cetățenilor să se conformeze indicaţiilor forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă grijă de bunurile personale, să nu lase la vedere, în autoturisme, bunuri de valoare care pot atrage atenția”, se arată într-un comunicat de presă al IJJ Mehedinţi.

Cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor adresându-se echipajelor de jandarmi sau prin Sistemul Unic pentru Apeluri deUrgență 112.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *