Acasă > Știri > Accident grav la Cujmir. O tânără de 20 de ani și-a pierdut viața

Accident grav la Cujmir. O tânără de 20 de ani și-a pierdut viața

O tânără de 20 de ani din Mehedinți și-a pierdut viața duminică dimineață într-un cumplit accident de circulație care a avut loc în localitatea Cujmir.

 Accidentul s-a petrecut pe DN 56 A, pe raza localității Cujmir, duminică dimineață, în jurul orei 4,20. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este prietenul tinerei decedate, în vârstă de 23 ani, care circula cu viteză mare pe un carosabil umed. Din cauza aceasta, a pierdut controlul volanului, moment în care s-a izbit de un cap de pod, după care a ricoșat violent într-o casă de pe marginea drumului.

Fata care se afla pe scaunul din față dreapta a murit pe loc, echipajul medical de pe Ambulanță declarându-i decesul. A fost scoasă dintre fiarele contorsionare ale autoturismului de un echipaj de pompieri din cadrul Stației de la Vânju Mare. Tinerii se întorceau de la o petrecere de majorat.

Șoferul a fost adus în stare gravă la Spitalul Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin.

La locul evenimentului, pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor. Poliția continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, iar pe numele șoferului vinovat de producerea accidentului s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *