Acasă > Știri > Musafir nepoftit în locuința unui severinean

Musafir nepoftit în locuința unui severinean

Panică vineri la prânz într-un bloc din Drobeta Turnu Severin. Proprietarul unui apartament a sunat la pompieri după ce s-a trezit în casă cu un șarpe.

Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit vineri, 1 iunie, la un apartament situat pe strada Victor Babeș din municipiu pentru a scoate din locuință un șarpe.

Proprietarul a sunat la 112 și a cerut ajutorul pompierilor, după ce s-a trezit cu reptila în casă. Apartamentul este situat la parterul blocului și cel mai probabil șarpele a intrat pe fereastra deschisă. Nu se știe dacă șarpele lung de peste 1 metru este veninos însă prezența lui a creat panică în rândul familiei respective.
Reptila a fost capturată de pompieri și eliberată apoi în mediul său natural la marginea orașului.

Este al doilea eveniment de acest gen la care intervin pompierii în ultimele zile. În data de 24 mai un severinean a sunat la 112 şi le-a cerut sprijinul după ce a zărit un şarpe în zona pubelelor din faţa Casei Tineretului.

One thought on “Musafir nepoftit în locuința unui severinean

  1. Pai ar trebui sa ne dati si urmarile: ce fel de sarpe a fost cel din cosul de gunoi ? Cum se cheama, si este otravitor sau nu ? La fel si cu cel din casa… Publicul trebuie sa fie informat…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *