Acasă > Știri > Un pompier, aflat în timpul liber, a sărit în ajutorul victimelor unui accident

Un pompier, aflat în timpul liber, a sărit în ajutorul victimelor unui accident

Doi severineni au scăpat ca prin minune cu viață, după ce mașina în care se aflau s-a lovit de un copac, iar apoi s-a răsturnat pe marginea drumului, aproape de Vama Porțile de Fier I. Un pompier care ieșise din tură le-a sărit în ajutor.

Accidentul s-a petrecut marți, în jurul orei 8,30, pe DE 70, aproape de Vama Porțile de Fier I. Conducătorul unui autoturism Ford Sharan, în vârstă de 27 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care se deplasa spre Orșova, a efectuat o manevră de depășire, moment în care a pierdut controlul volanului, a intrat într-un copac de pe marginea drumului, iar autoturismul s-a răsturnat într-un șanț. Șoferul și o pasageră au reușit să se salveze ieșind din mașină prin geamul din stânga față.

Un pompier de la Detașamentul de Pompieri Orșova, plutonierul major Gabriel Liciu, care ieșise din tură și se deplasa spre Drobeta Turnu Severin, le-a sărit în ajutor celor două persoane. Le-a acordat primul ajutor și apoi a scos bornele de la acumulatorul mașinii fiindcă exista riscul unei explozii. În poziția în care se afla mașina răsturnată se scurgea carburant pe acumulator, plus că mergeau și avariile și aeroterma.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță, precum și un echipaj de la Poliția Rutieră pentru a investiga împrejurările în care s-a produs accidentul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *