Acasă > Știri > Jandarmii mehedințeni vor fi la datorie și în noaptea de Revelion

Jandarmii mehedințeni vor fi la datorie și în noaptea de Revelion

Jandarmii mehedințeni  vor acţiona şi în zilele următoare pentru asigurarea măsurilor de ordine si siguranță publică la  manifestările  prilejuite de sărbătorile de iarnă, precum şi în sistem integrat, pentru prevenirea tulburării ordinii publice şi a faptelor antisociale.

Jandarmii  vor acorda  o atenţie deosebită manifestărilor cultural-artistice  organizate în seara de 31 decembrie, pe strada Crișan din municipiul Drobeta Turnu Severin,  cu prilejul trecerii în noul an.

“Acţiunile jandarmilor vor avea un caracter preponderent preventiv şi vor viza asigurarea  și menținerea unui climat favorabil derulării evenimentelor organizate la nivelul judetului Mehedinți, depistarea şi sancţionarea celor care comit fapte antisocial”, spune Claudia Mendea, purtătorul de cuvânt al IJJ Mehedinți.

Totodată, Jandarmeria Mehedinti  recomandă persoanelor care participă la evenimente să manifeste răbdare și moderație, să evite implicarea în conflicte de orice natură. Părinții sunt rugați să supravegheze cu atenție copiii pentru a preveni eventualele accidente survenite în urma folosirii obiectelor de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice.  Ori de câte ori sesizează fapte ce pot afecta siguranţa publică, cetăţenii sunt sfătuiți să apeleze, în caz de urgenţă, numărul unic 112 sau să se adreseze cu încredere celei mai apropiate patrule de ordine şi siguranţă publică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *