Acasă > Economie > Afaceri > Carte: Totul despre cafea – Cultivare, preparare, reţete, aspecte culturale

Carte: Totul despre cafea – Cultivare, preparare, reţete, aspecte culturale

Totul despre cafea

Totul despre cafeaUn ghid complet pentru cultivarea şi prepararea celor mai variate tipuri de cafea, cu accent pe aspectele cultural şi de sănătate, şi modalităţi de includere a cafelei în diverse deserturi şi cocktailuri. Cu mulţumiri pentru sponsorul principal, Tecno Coffee – Automate de cafea care a făcut posibilă elaborarea şi publicarea acestei cărţi.

Cafeaua este o băutură universal recunoscută ca o necesitate umană. Departe de a fi văzută ca un lux sau privită cu indulgenţă, ea este considerată un corolar pentru energia şi eficienţa umană, producând în acelaşi timp o puternică senzaţie de plăcere.

Cafeaua este o băutură democratică. Este în acelaşi timp băutura înaltei societăţi, dar dar şi a bărbaţilor şi femeilor care care muncesc în diverse domenii de activitate, mental, sau fizic. Tocmai de aceea cafeaua a mai fost numită şi „lubrifiantul om-maşină cel mai cunoscut”, ca şi „gustul cel mai plăcut din toată natura.”

Dar cafeaua este ceva mai mult decât o băutură. Este unul dintre cei mai importanţi adjuvanţi alimentari din lume. Există şi alte alimente auxiliare, dar niciunul care să exceleze în gust şi efecte reconfortante precum cafeaua, efecte datorate în primul rând aromei SHOP SHOP SALE  unice. Cafeaua bună, prăjită cu atenţie şi preparată în mod corespunzător, este o băutură naturală cu un efect tonic neegalat de nicio altă băutură naturală. Un stimulent pur, în condiţii de siguranţă, produs în laboratoarele mamei Natura, şi una din bucuriile de seamă al vieţii!

Totul despre cafea

Ediţia digitală (EPUB, Kindle, PDF): https://www.setthings.com/ro/e-books/totul-despre-cafea-cultivare-preparare-retete-aspecte-culturale/ 

Ediţia tipărită:
https://www.amazon.com/dp/150871276X/ 
https://www.amazon.com/dp/150871231X/ (Cu ilustraţii)
Data publicării: 2 martie 2015
ISBN-13: 978-1508712312
ISBN-10: 150871231X
ASIN: 150871231X
BISAC: Cooking / Beverages / Coffee & Tea

Totul despre cafea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *