Acasă > Știri > Polițiștii de frontieră au depistat o femeie, urmărită general pentru evaziune fiscală

Polițiștii de frontieră au depistat o femeie, urmărită general pentru evaziune fiscală

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile  de Fier I au depistat  o femeie, din Strehaia, pe numele căreia era emis un  mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de doi ani și șase luni, pentru săvârşirea de infracţiuni de evaziune fiscală.

În Punctul de Trecere a Frontierei  Porţile de Fier I  s-a prezentat joi, 21 decembrie. pentru a efectua formalităţile specifice de control la frontieră, Olga Mihai, în vârstă de 39 de ani, din Strehaia- Mehedinți.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date naţionale, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele femeii există un mandat de executare a pedepsei  cu închisoarea, emis  de autoritățile române  în  data de 17.12.2017, aceasta fiind căutată pentru săvârşirea unor  infracţiuni de evaziune fiscală, având totodată de executat o pedeapsă de doi ani și șase luni.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *