Acasă > Știri > Ziua Naţională a României, celebrată la Severin prin tradiţionala paradă militară

Ziua Naţională a României, celebrată la Severin prin tradiţionala paradă militară

Ploaia rece nu i-a ținut departe pe severineni de locul unde s-au desfășurat manifestările de Ziua Națională. Aceștia au venit în număr mare în centrul orașului pentru a vedea parada militară.

Manifestările de 1 Decembrie au început la ora 10,00, la Monumentul Eroilor, cu o slujbă religioasă, după care au avut loc depuneri de coroane și  parada militară.

Cei mai mici dintre participanți au foarte încântanți să vadă tehnica din dotare a jandarmilor ori pompierilor.
Manifestările vor continua pe strada Crișan, unde și anul acesta Primăria Drobeta Turnu Severin a pregătit pentru severineni fasole la ceaun, cu vin fiert. Activităţile dedicate ,,Zilei Naţionale a României” se vor încheia la ora 18.00 cu solemnitatea retragerii cu torţe pe itinerarul Esplanada – Castelul de Apă – Primăria Drobeta Turnu Severin – Consiliul Judeţean Mehedinţi – Palatul Culturii Teodor Costescu – Cazarmă (I.S.U. ,,Drobeta”, I.J.J. Mehedinţi).

,,Vă aştept să ne bucurăm împreună de Ziua Naţională a României, în zona de promenadă Crişan, începând cu ora 16.00. De la ora 18.00, vom da startul sărbătorilor de iarnă, odată cu aprinderea luminilor de sărbătoare şi a bradului de Crăciun”, a declarat primarul Severinului, Marius Screciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *