Acasă > Știri > Un polițist din Mehedinți este dispărut de acasă

Un polițist din Mehedinți este dispărut de acasă

Un polițist de la IPJ Mehedinți  este căutat de colegii săi în tot județul, după ce familia sa l-a dat dispărut luni seară.

Subofițerul în vârstă de 48 de ani se află în concediu de odihnă, iar miercuri ar fi trebuit să se întoarcă la muncă. Dispariția sa a luat prin surprindere pe toată lumea fiindcă din spusele apropiaților nu ar avea niciun motiv ca să plece de acasă.

Bărbatul suferă de afecțiuni pulmonare și ar fi spus familiei că iese la o mică plimbare pentru a lua o gură de aer. Poliţistul a plecat de acasă la volanul autoturismului său, un VW Golf 4, cu numărul de înmatriculare MH-03-WMU.

Agentul șef principal de poliție a lucrat mai mulți ani la Biroul de Ordine Publică, iar de câteva luni a fost repartizat la Control acces la intrarea în sediul IPJ Mehedinți.

Familia a anunțat luni, 20 noiembrie, dispariția sa, iar de atunci IPJ Mehedinți a demarat cercetările fiind căutat în toate colțurile județului.

“Persoana dispărută se numește Giuhat Dumitru, este în vârstă de 48 de ani și are următoarele semnalmente:

Înălțime 1,80 m, constituție atletică, față prelungă, ten deschis, păr blond cu fir drept scurt pieptenat pe partea stângă, ochii albaștri.

Îmbrăcăminte: la data dispariției era îmbrăcat în geacă din fâș de culoare gri cu fermoar, iar în zona pieptului avea două dungi circulare de culoare maro, pantaloni din trening de culoare albastru cu înscrisul „Adidas” în dreptul buzunarului, iar în picioare purta pantof tip sport de culoare albastru cu trei dungi laterale de culoare albă”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mehedinți.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii, sunt rugați să anunțe Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți, apelând numărul unic de urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *