Acasă > Cultura > S-au decernat premiile Palatului Culturii Teodor Costescu -2017

S-au decernat premiile Palatului Culturii Teodor Costescu -2017

Cu ocazia Zilelor Palatului Culturii Teodor Costescu, care se sărbătoresc zilele acestea, vineri, 24 noiembrie, a avut loc Gala Premiilor de Excelență– 2017.

 

Premianți au fost instituțiile de cultură din județul Mehedinți, colaboratori în diverse proiecte derulate anul acesta împreună cu Palatul Culturii Teodor Costescu, mai multe organizații neguvernamentale, oameni de cultură.

„Ne aflăm la Gala Premiilor Palatului Culturii de anul acesta. Aceste premii celebrează raporturile noastre de colaborare, de cooperare culturală cu intsituțiile, fundațiile și asociațiile pe parcursul acestui an. Majoritatea proiectelor s-au desfășurat în parteneriat cu instituții, cu oameni, ONG-uri, cu fundații. Acesta este un moment în care noi le aducem recunoștința și mulțumirea noastră”, a subliniat Sorin Vidan, managerul Palatului Culturii Teodor Costescu.

,,Vreau să mulțumesc eu, în numele primăriei și în numele Consiliului Local al Municipiului Drobeta Turnu Severin, reprezentanților Palatului Culturii Teodor Costescu, conducerii, dar și fiecărui angajat al instituției, pentru că 2017 și parțial anul 2016, au fost ani plini de evenimente culturale, cum nu cred că a mai avut Severinul de zeci de ani.  Cred că felicitările se cuvin actualului management și angajaților Palatului Culturii Teodor Costescu”,  a declarat viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan, în deschiderea evenimentului.

Lista premiilor s-a deschis cu Episcopia Severinului și Strehaiei și a continuat cu Muzeul Regiunii Porților de Fier, Centrul Cultural Nichita Stănescu, Arhivele Naționale Mehedinți, Palatul Copiilor ș.a. Premii de excelență au primit, de asemenea, și doi foști directori ai acestui așezământ cultural de prestigiu. Este vorba de domnii Ion Olaru și Mircea Borcoman.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *