Acasă > Educație > Cărți > Carte: Moartea – Aspecte psihologice, ştiinţifice, religioase, culturale şi filozofice

Carte: Moartea – Aspecte psihologice, ştiinţifice, religioase, culturale şi filozofice

Moartea

MoarteaDespre moarte, durere, doliu, viaţa de după moarte şi nemurire. De ce trebuie să murim ca oameni pentru a trăi ca specie.

Nimeni nu vrea să moară. Chiar și cei care doresc să ajungă în cer, nu ar vrea să moară pentru a ajunge acolo. Și totuși, moartea este destinația pe care o împărtășim cu toții. Nimeni nu a scăpat vreodată. Și aşa şi trebuie, pentru că Moartea este foarte probabil cea mai bună invenție a Vieții. Este agentul de schimbare a Vieţii. Ea şterge pe cele vechi pentru a face loc celor noi. În momentul ăsta noul eşti tu, dar într-o zi, nu peste mult timp, vei deveni treptat vechi, și vei fi şters la rândul tău. Îmi pare rău că sună aşa de dramatic, dar este cât se poate de adevărat. Timpul tau este limitat, așa că nu-l irosi trăind viața altcuiva. Ai grijă să nu fii prins în dogme – trăind prin rezultatele gândirii altor oameni. Nu lăsa zgomotul opiniilor altora să înece propria ta voce interioară. Și cel mai important, ai curajul să urmezi inima și intuiția ta. Ele știu cumva deja ce îți dorești tu cu adevărat să devii. Orice altceva este de importanţă secundară.” (Steve Jobs)

Moartea

Ediţia digitală (EPUB, Kindle, PDF): https://www.setthings.com/ro/e-books/moartea-aspecte-psihologice-stiintifice-religioase-culturale-si-filozofice/

Ediţia tipărită:
https://www.amazon.com/dp/151169582X/  
https://www.amazon.com/dp/1511696095/ (Cu ilustraţii)
Data publicării: 4 noiembrie 2015
ISBN-13: 978-1511696098
ISBN-10: 1511696095
BISAC: Science / Philosophy & Social Aspects

Moartea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *