Acasă > Societate > Tânăr bolnav de leucemie are nevoie urgentă de ajutor

Tânăr bolnav de leucemie are nevoie urgentă de ajutor

Ilie Berbec, un tânăr de 18 ani din Mehedinți, bolnav de leucemie, are nevoie urgentă de bani pentru a face un transplant de măduvă.

În prezent, Ilie Berbec este internat la Clinica de Hematologie din Cluj Napoca. Tratamentul este costisitor și de aceea orice ajutor este binevenit.  A aflat despre cumplita boală, leucemie acută, la sfârșitul anului 2017, cu puțin înainte de a împlini majoratul. Mai mulți prieteni au făcut apel pe Facebook pentru a-l ajuta pe Ilie, având în vedere că după câteva luni de tratament fără rezultat, starea lui s-a agravat:

“A început tratamentul cu citostatice, care sunt foarte costisitoare,iar familia nu poate susține aceste cheltuieli deoarece venitul este de minim pe economie. Pentru ai salva viața are nevoie de o sumă de bani. Toți cei care vor să dea o mână de ajutor pot dona sume, fie ele cât de mici în contul tată-lui-sau, Berbec Nicolae RO39C.EC.E.MH0208.RON0252889.
Județul: MH
Orașul: Baia de Aramă”

O șansă pentru Ilie ar fi un transplant de măduvă, dar intervenția se ridica la 100. 000 de lei, bani, pe care familia nu a reușit să îi strângă până acum. Primarul orașului Baia de Aramă, Rafael Dunărințiu, a donat o sumă pentru Ilie și spune că Primăria va contribui, de asemenea, cu un ajutor pentru ca acest tânăr să poată efectua această operație.

Toți cei care vor să dea o mână de ajutor pot dona sume, fie ele cât de mici în conturile de mai jos, deschise pe numele tatălui lui Ilie – Berbec Nicolae.
RO39C.EC.E.MH0208.RON0252889 deschis la CEC Bank
.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *