Acasă > Știri > Autoturism de lux, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Autoturism de lux, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I – județul Mehedinți au depistat, la controlul de frontieră,  o femeie de cetățenie română care conducea un autoturism marca Audi, semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile norvegiene. 

      

În Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I din  județul Mehedinți, s-a prezentat miercuri, 22 noiembrie, pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, o femeie  de cetăţenie română, A.L., în vârstă de 53 de ani, domiciliată în oraşul  Motru , judeţul  Gorj,  la volanul unui autoturism marca Audi A4, înmatriculat în România, an de fabricație 2008.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră mehedințeni au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ale Sistemului Informatic Schenghen ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile norvegiene în data de 17.11.2017.

Femeia  a declarat că a cumpărat  autoturismul  din oraşul Tîrgu Jiu, în martie 2017, de la un cetăţean cu dublă cetăţenie (romănă şi norvegiană) şi care deţinea actele maşinii.

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 9.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate  măsurile legale.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *