Acasă > Știri > Polițiștii caută autorii jafului de la o casă de schimb valutar din Turnu Severin

Polițiștii caută autorii jafului de la o casă de schimb valutar din Turnu Severin

Polițiștii din Mehedinți sunt pe urmele unor indivizi care în noaptea de 21 septembrie au spart o casă de schimb valutar din incinta unui hipermarketului din Drobeta Turnu Severin, de unde au sustras o sumă importantă de bani.

La data de 21 septembrie, ora 01:35, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată telefonic, de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Drobeta Turnu Severin, dispecer al unei societăți de pază, cu privire la faptul că trei persoane neidentificate au pătruns prin efracție în incinta hipermarketului situat pe strada Aleea Constructorilor.

“La fața locului s-a deplasat echipa operativă complexă din cadrul Inpectoratului de Poliție Județean Mehedinți, care a stabilit faptul că în  intervalul orar 00:45 –  01:15, persoane neidentificate au pătruns, prin forțarea ușii de acces, în interiorul societății comerciale, au distrus sistemul de alarmare si supraveghere video și au spart ușa de acces a unei alte societăți de unde au sustras o cutie metalică având destinația depozitării sumelor de bani, precum și hardul cu înregistrările video ale sistemului de supraveghere propriu”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mehedinți.

După modul de operare, se pare că autorii jafului de la casa de schimb valutar sunt hoți profesioniști, care cel mai probabil au acționat la pont. Surse apropiate anchetatorilor spun că oamenii legii au deja un cerc de suspecți și că administratorul casei de schimb valutar susține că în seif se afla o sumă de peste 200.000 de lei.

Polițiștii un întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, polițiștii desfășurând activități pentru documentarea întregii rezoluții infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *