Acasă > Știri > Tragedie pe șoselele din Mehedinți. Două accidente cu trei morți

Tragedie pe șoselele din Mehedinți. Două accidente cu trei morți

Trei persoane și-au pierdut viața duminică în urma unor accidente de circulație care au avut loc pe șoselele din Mehedinți.

Primul accident s-a înregistrat pe DN 6, în localitatea Tâmna, când un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Timiș, pe fondul oboselii, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului, a rezultatul decesul conducătorului auto și a pasagerului din dreapta față, precum și rănirea unui minor aflat pe bancheta din spate.

“Cele două persoane adulte au fost găsite în stop cardio-respirator, iar după efectuarea manevrelor de resuscitare au fost declarate decedate. Minorul ce prezenta politraumatisme a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spitalul din Drobeta Turnu Severin”, a precizat Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

Cel de-al doilea accident s-a petrecut pe DJ565, pe raza comunei Burila Mare. Un tânăr de 29 de ani, care nu poseda permis de conducere, nu a adaptat viteza și a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, intrând în coliziune cu un cap de pod, precizează Biroul de presă al IPJ Mehedinți.

În urma accidentului și-a pierdut viața pasagerul din dreapta față. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *