Acasă > Știri > UPDATE Accident grav în Mehedinţi: o maşină a intrat într-un TIR

UPDATE Accident grav în Mehedinţi: o maşină a intrat într-un TIR

UPDATE 14,15  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Mehedinţi, circulaţia rutieră pe DN56A Drobeta -Turnu Severin – Calafat, a fost reluată pe un fir, alternativ în ambele sensuri, pe raza comunei Rogova .Reamintim că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate 2 autovehicule traficul a fost oprit total.

Se estimează ca în aproximativ 30 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

Stirea inițială

Un accident de circulaţie grav a avut loc sâmbătă dimineaţa, în judeţul Mehedinţi, pe DN 56 A, între localităţile Rogova şi Vânju Mare. Două persoane şi-au pierdut viaţa.

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au decedat, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier în judeţul Mehedinţi, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare. Ambele victime sunt din Drobeta-Turnu Severin. Este vorba de un bărbat în vârstă de 50 de ani şi soţia sa, de 48 de ani. La volanul autoturismului se afla bărbatul.

Accidentul a avut loc pe DN56, la ieşirea din Rogova spre Vânju Mare, fiind implicate un autoturism Cielo şi un TIR.
La faţa locului au ajuns două echipaje de pompieri de la Vânju Mare, o ambulanţă SMURD şi o alta a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, precum şi o autospecială cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare.

Circulaţia în zonă este blocată, iar din primele informaţii reiese că ar fi fost vorba despre o depăşire neregulamentară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *