Acasă > Știri > Cele mai atractive oferte pentru vacanța de Crăciun sau Revelion. Cât scoatem din buzunar pentru un sejur în Clisura Dunării

Cele mai atractive oferte pentru vacanța de Crăciun sau Revelion. Cât scoatem din buzunar pentru un sejur în Clisura Dunării

Pensiunile turistice din Clisura Dunării oferă deja pachete turistice avantajoase pornind de la 400-500 de lei/persoană pentru cazare şi masă pentru 2-3 zile de Crăciun şi între 600 – 700 de lei pentru 3 zile de Revelion.

Mai este puţină vreme până la marea petrecere de Revelion şi puţini sunt aceia care nu şi-au programat nimic pentru această noapte specială. Deşi rezervările s-au făcut încă din luna octombrie, cu puţin noroc, la pensiunile din Clisura Dunării se mai pot găsi locuri libere.

Patronii pensiunilor spun că majoritatea celor care şi-au făcut rezervări sunt clienţi vechi care obişnuiesc să-şi petreacă vara câteva zile din concediu aici.

Un sejur de trei nopţi la o pensiune situată în Golful Dubova costă 600 lei/persoană. Prețul include micul dejun, masă festivă de Revelion și cină de Sfântul Vasile. Un sejur de Crăciun de două nopți costă 400 lei/persoană, în tarif fiind inclus micul dejun și masa festivă în seara de Crăciun.

Zona este căutată în mod deosebit şi de pescari, dar şi de cei care nu ştiu să dea cu undiţa, dar iubesc gustul saramurii de peşte. De altfel din meniul din noaptea de Crăciun ori Revelion, nu vor lipsi peştele şi preparatele din peşte, foarte apreciate de turişti, dar şi bucatele tradiţionale pregătite din porcul crescut în casă, vinul şi ţuica preparate după reţeta locului, cozonacul.

Dacă doriţi, acum este momentul să închiriaţi pensiuni şi cabane cu totul pentru petrecerea Crăciunului sau Revelionului. Preț de închiriere integrală, pentru întreaga capacitate este de 600 lei/zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *