Acasă > Știri > Mehedințiul sub Cod Galben de vânt

Mehedințiul sub Cod Galben de vânt

Vântul puternic nu a creat probleme deosebite în județul Mehedinți până la această oră. O primă intervenție a pompierilor a fost doar la un hipermarket din municipiul Drobeta Turnu Severin, unde exista riscul să cadă un element de construcție.

Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a fost solicitat sâmbătă, în jurul orei 14,00, să intervină pentru degajarea unui element de construcție la un hipermarket din municipiu.

O oră mai târziu (14,55), pompierii au intervenit pentru degajarea unui element de construcție la Spitalul Grecescu din municipiu.

“O bucată de tablă de circa 5 mp era în pericol de cădere, riscând să afecteze o casă de locuit din vecinătatea spitalului”, a precizat Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă dimineaţă, avertizări cod galben de vânt puternic şi ninsoare pentru mai multe judeţe din România.

Județul Mehedinți (zona joasă)se află sub Cod Galben de vânt, cu viteze ce vor depăşi la rafală 55-65 km/h, în intervalul orar 14,00 – 17,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *