Acasă > Sport > Săptămâna Europeană a Sportului, marcată și la Turnu Severin

Săptămâna Europeană a Sportului, marcată și la Turnu Severin

Cu sprijinul financiar al Federației Sportul pentru Toți, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mehedinți, în parteneriat cu Asociația Județeană Sportul pentru Toți, organizează Săptămâna Europeană a Sportului, manifestare ce se doreşte o sărbătoare a sportului, incluzând demonstraţii, întreceri şi animaţie în cadrul urmatoarelor discipline sportive: baschet, handbal, fotbal, cros, precum și orientare turistică, drumeții, escaladă și tiroliană.

“Săptămâna Europeană a Sportului” se desfășoară în perioada 23 – 30 septembrie 2017 și este co-finanțată prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene și Ministerul Tineretului și Sportului. Pogramul se desfășoară  în colaborare cu Federaţia Română Sportul pentru Toţi (FRSPT), care este organism național de coordonare.

Scopul “Săptămânii Europene a Sportului” este promovarea sportului şi activităţii fizice în Europa şi se adresează tuturor cetăţenilor, indiferent de vârstă, mediu social sau nivel de pregătire fizică. Săptămâna va inspira cetățenii să fie #BeActive într-un mod constant şi va crea oportunităţi în viaţa de zi cu zi pentru creşterea activităţii fizice, va inspira evenimente creative şi atractive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *