Acasă > Educație > Cărți > Carte: Ghidul autorului de cărţi electronice

Carte: Ghidul autorului de cărţi electronice

Ghidul autorului de cărţi electronice
Ghidul autorului de cărţi electronice
Ghidul autorului de cărţi electronice

Ai scris o carte. Foarte frumos. Dar nu ai scris-o pentru a o ţine pentru tine. Trebuie să o publici. Problema e că editurile percep preţuri foarte mari pentru buzunarele unora dintre autori, şi aceasta în mod obiectiv, datorită costurilor mari de tipărire.

Dar ţi-ai permis acest lux, şi acum ai o carte tipărită, cu tine ca autor. Poţi să păstrezi sutele sau miile de volume în biblioteca personală şi să o faci cadou prietenilor la diverse ocazii, sau să încerci să o distribui în diverse librării (care librării, că nu prea mai sunt?!). Ai reuşit să o distribui, cartea e plasată frumos în rafturi. În timp, se aşează praful pe coperţi. După un timp, cartea este retrasă. Mai rămâne să o foloseşti ca decor în casă, sau suport pentru diverse obiecte casnice.
Dar, spre norocul tău, există o soluţie alternativă, mult mai ieftină şi mai eficientă în vînzarea cărţii tale: cărţile electronice!
Piaţa cărţilor electronice şi a editurilor online a evoluat rapid în ultimii ani, şi o mulţime de companii au intrat pe această piaţă, ca edituri, librării online, sau pentru promovarea cărţilor electronice.

Ghidul autorului de cărţi electronice

Ediţia digitală (EPUB, Kindle, PDF): https://www.setthings.com/ro/e-books/ghidul-autorului-de-carti-electronice/

Ediţia tipărită: https://www.createspace.com/5213808
Data publicării: 31 decembrie 2014
ISBN-13: 978-1505882544
ISBN-10: 1505882540
BISAC: Computers / Electronic Publishing

Ghidul autorului de cărţi electronice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *