Acasă > Știri > Lucrările la rosturile de dilatație de pe DE 70 mai durează până în data de 15 noiembrie

Lucrările la rosturile de dilatație de pe DE 70 mai durează până în data de 15 noiembrie

Șoferii care traversează tronsonul de drum de pe Drumul European 70, între municipiul Drobeta Turnu Severin și Orșova, mai au de îndurat cel puțin două săptămâni până când vor fi finalizate lucrările care se efectuează la rosturile de dilatație.

Pe DE 70 se efectuează lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie pe viaductul Padina Scarpiei, aflat în apropierea Punctului Vamal de la Porţile de Fier I, motov pentru care traficul este un coșmar pentru cei aflați în tranzit.

„Avem probleme cu traficul rutier pe DN 6, au fost instituite restricții parțiale de circulație pe sectorul de drum cuprins între Turnu Severin și Orșova, ca urmare a reabilitării rosturilor de dilatație. Noi preconizăm ca aceste reparații să dureze până în jurul datei de 15 noiembrie când cu siguranță restricțiile vor fi ridicate, iar circulația se va desfășura în valori normale”, spune șeful Poliției Rutiere Mehedinți, subcomisarul Claudiu Bebec.

La semafoarele amplasate de drumari se formează cozi pe kilometri întregi spre disperarea celor care trec prin zonă.

Lucrările de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie, aferente viaductelor de pe DN 6 (DE 70) au început pe data de 02.10.2017.

„Ordinul de începere a fost dat în data de 08.09.2017 şi începerea efectivă s-a făcut în urma întocmirii managementului de trafic şi obţinerii autorizaţiei de lucru. Lucrările constau în refacerea tuturor rosturilor de dilataţie defecte şi degradate de pe DN 6 (DE 70), prevăzute în caietul de sarcini. Pentru evitarea blocajelor şi semnalizarea corectă a lucrărilor a fost întocmit managementul de trafic şi au fost obţinute autorizaţiile necesare intervenţiei”,  a precizat CNAIR SA.

Lucrările sunt executate de S.C. FILICON IMPEX S.R.L. în asociere cu S.C. T.K.T. TEHNOLOGII SI TENSIONARI IN CONSTRUCTII S.R.L.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *