Acasă > Știri > Manifestări cu public numeros asigurate de jandarmi

Manifestări cu public numeros asigurate de jandarmi

Peste 50 de jandarmi mehedințeni vor acționa în acest weekend pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la manifestarile ce se desfășoară în municipiul Drobeta Turnu Severin, unde se estimează participarea unui public numeros.

 

????????????????????????????????????

Sâmbătă, 28 octombrie a.c., de la orele 15.00, jandarmii vor asigura ordinea publică și protecția participanților la o manifestare ocazionată de lansarea unui  proiect  și un program artistic, ce va avea loc în parcarea unei societăți comerciale din municipiu.

În aceeași zi,  de la orele 16.00, jandarmii vor fi prezenți la Sala  Polivalentă unde se desfășoară Gala de Kickboxing,  eveniment sportiv susținut de Primăria si Consiliul Județean Mehedinți.

Duminică, 29 octombrie a.c., cu începere de la orele 20.45,  pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin se desfășoară partida de fotbal dintre echipele CSU Craiova-FCSB. Pentru buna desfășurare a competiției sportive, jandarmii mehedințeni acționează în sprijin alături de Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Frații Buzesti” Craiova, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți, Inspectoratul  pentru Situații de Urgență ,,Drobeta” și Direcția de Poliție Locală Drobeta Turnu Severin.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *