Acasă > Știri > Incendiu la o garsonieră de pe strada Veterani din cauza unei țigări aprinse

Incendiu la o garsonieră de pe strada Veterani din cauza unei țigări aprinse

Incendiu violent noaptea trecută la Drobeta Turnu Severin. Pompierii au evacuat 40 de persoane dintr-un bloc unde izbucnise focul într-o garsonieră.

Detașamentul de Pompieri Drobeta a intervenit în noaptea de 10 spre 11 octombrie pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o garsonieră de pe strada Veterani din Drobeta Turnu Severin.

La locul evenimentului au fost mobilizați 21 de pompieri militari cu trei ASAS, o ambulanță SMURD și o autoplatformă.

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă la întreaga locuință, situată la etajul 2 al imobilului. Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului concomitent cu evacuarea a 40 de persoane”, a precizat Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost găsit în stare de inconștiență, intoxicat cu fum, fără a prezenta arsuri. Victima a răspuns manevrelor de resuscitare și după 40 de minute a fost predată cu funcții vitale echipajului SAJ.

Incendiul a izbucnit de la o țigare aprinsă căzută pe niște deșeuri de hârtie. Focul a mistuit aproape toate lucrurile din garsonieră și au fost afectate apartamentul situat deasupra, o copertină, un aparat de aer condiționat și tâmplăria din aluminiu a terasei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *