Acasă > Știri > Jandarmii au surprins pe strada Orly un tânăr ce deținea droguri

Jandarmii au surprins pe strada Orly un tânăr ce deținea droguri

Jandarmii care acționau în cadrul dispozitivului de menținere a ordinii publice au surprins, în zona străzii Orly din Drobeta Turnu Severin, un tânăr care avea asupra lui droguri.

La vederea jandarmilor, tânărul a încercat să ascundă un pliculeț de plastic transparent ce conțineau o substanță verzui–maronie.

“În urma verificărilor s-a stabilit că suspectul este un severinean de 21 ani, asupra căruia s-a găsit și un pachet cu folie pentru rularea țigaretelor”, a declarat Claudia Mendea, purtătorul de cuvânt al IJJ Mehedinți.
Jandarmii au predat persoana în cauză și bunurile gasite asupra acestuia lucrătorilor din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Mehedinţi, în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele suspectului, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,cumpărare sau deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de cap.II art.4 alin.1 din Legea 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *