Acasă > Știri > Produse de îmbrăcăminte contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Produse de îmbrăcăminte contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi – I.T.P.F. Timişoara au confiscat în urma unor acţiuni de combatere a contrabandei, pirateriei şi contrafacerilor, mai multe produse de îmbrăcăminte, susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de 12.800 de lei.

La începutul acestei săptămâni, poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere, cu sprijinul lucătorilor din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, au organizat mai multe acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii pirateriei şi produselor contrafăcute.

Astfel, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat la intrarea în municipiul Drobeta Turnu Severin pe D. Mihai, M. Eugenia şi O. Lucian, domiciliaţi pe raza judeţului Mehedinţi, cu vârste cuprinse între între 25 şi 42 de ani, ce deţineau spre comercializare diverse articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, ochelari şi alte bunuri înscripţionate cu însemnele unor mărci consacrate, (ADIDAS, NIKE, GUCCI, ARMANI, POLO, BURBERRY, TOMMY HILFINGHER) susceptibile de a fi contrafăcute.

Produsele, în valoare de 12.800 de lei, au fost indisponibilizate de poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, acestea urmând a fi supuse expertizării de către lucrători din cadrul Asociației Române pentru Combaterea Contrafacerilor.

În cauză poliţiştii de frontieră mehedinţeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *