Acasă > Știri > Țigări de contrabandă confiscate în trafic la Turnu Severin

Țigări de contrabandă confiscate în trafic la Turnu Severin

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni au confiscat peste 1.050 de pachete cu ţigări  netimbrate, descoperite în autoturismele unor cetăţeni mehedinţeni  cunoscuţi  că se ocupă cu traficul ilicit de produse accizabile.

 

În cadrul unor acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit cu ţigări netimbrate, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au oprit  în după amiaza zilei de 18 septembrie a.c.,  în cadrul unor filtre organizate la ieşirea din municipiul Drobeta Turnu Severin, pe conducătorii   unor   autoturisme,  despre care deţineau date că se ocupă cu traficul ilicit de ţigări netimbrate.

La controlul autoturismelor  aparţinând lui C. Denis, în vârstă de 35 de ani, V Marius, în vârstă de 47 de ani şi  D. Constantin, în vârstă de 37 de ani, toţi din municipiul Turnu Severin, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au descoperit în portbagajele acestora  cantitatea de 508 pachete cu ţigări marca Marble, Ashima, Winston şi Pall Mall, fără timbru fiscal, pentru care aceştia nu avea documente de provenienţă. Tigările urmau să fie distribuite de cei trei  severineni pe piaţa neagră din judeţul Mehedinţi.

Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au depistat în urma unei acţiunii de combatere a contrabandei şi evaziunii fiscale două persoane care deţineau cantitatea de 530 de pachete cu ţigarete fără timbru fiscal şi fără a deţine documente de provenienţă.

Oamenii legii  i-au sancţionat contravenţional  pe cei cinci severineni cu amenzi în valoare de 9000 de lei.

Cantitatea de ţigări în valoare de peste 15000 de lei a fost indisponibilizată şi introdusă în camera de corpuri delicte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *