Acasă > Sport > Eveniment sportiv în nordul Mehedințiului, la Ponoarele

Eveniment sportiv în nordul Mehedințiului, la Ponoarele

Cicliști din toată țara și, nu numai, sunteți așteptați sâmbătă, 16 septembrie, în nordul județului Mehedinți, la Ponoarele MTB Race 2017, cu zona de start/sosire chiar în amfiteatrul natural de lângă Podul lui Dumnezeu.

PONOARELE MTB RACE este un concurs de ciclism montan care se adresează tuturor iubitorilor sportului și mișcării în natură. Concursul este organizat în nordul județului Mehedinți, o zonă care impresionează prin frumusețea locurilor și traseele spectaculoase foarte potrivite pentru practicarea ciclismului montan.

Evenimentul sportiv se va desfășura în data de 16 septembrie 2017, între orele 8:00-24:00, cu zona de start/sosire chiar în amfiteatrul natural de lângă Podul lui Dumnezeu.

Organizatorii spun că traseele sunt pe alese, atât pentru cei mai domoli, cât și pentru cei care nu se sperie de multe sute de metri diferență de nivel.

âOrganizatorul principal al concursului PONOARELE MTB RACE este Asociația pentru Turism „Mehedințiul de sub munte”, o organizație nonguvernamentală care își propune dezvoltarea turismului în zona de nord a județului Mehedinți prin promovarea frumuseților naturale, păstrarea tradițiilor locale, dar și prin încurajarea practicării sportului în natură, în orice anotimp și la orice vârstă.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *