Acasă > Știri > POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI AU CONFISCAT UN AUTOTURISM DE LUX CĂUTAT DE AUTORITĂŢILE FRANCEZE

POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI AU CONFISCAT UN AUTOTURISM DE LUX CĂUTAT DE AUTORITĂŢILE FRANCEZE

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I – județul Mehedinți au depistat, la controlul de frontieră, un cetățean român care conducea un autoturism marca BMW, semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile franceze. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În seara zilei  de 6 noiembrie, la ora 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I,  s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră cetăţeanul român D. Iulian, în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza județului Mehedinţi, la volanul unui autoturism marca BMW  seria 525, înmatriculat în România, an de fabricație 2010.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră mehedințeni au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ale Sistemului Informatic Schenghen ca bun furat, alertă introdusă de autorităţile franceze  în data de 17.07.2017.

Bărbatul a declarat că a cumparat  autoturismul dintr-un târg auto din municipiul Craiova,  necunoscând faptul că acesta este furat din străinatate.

Drept urmare, aututurismul în valoare de aproximativ 15.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate  măsurile legale.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *