Acasă > Știri > Tânăr cercetat pentru tâlhăria comisă în zona liceelor

Tânăr cercetat pentru tâlhăria comisă în zona liceelor

Jandarmii care patrulau miercuri, 16 mai.a.c.,  în zona Complex Licee din Drobeta Turnu Severin,  au fost alertați de o femeie care le cerea ajutorul pentru recuperarea portmoneului sustras de un tânăr.

Jandarmii au identificat un grup de cinci tineri din care făcea parte și autorul faptei, un tânăr de 19 ani din Drobeta Turnu Severin. Acesta s-a desprins din grup și  profitând de neatenția femeii, i-a smuls portmoneul, după care a fugit printre blocurile din zona Bulevardului Revoluției. În scurt timp a fost depistat de jandarmi la o sală de jocuri electronice.

Continuând cercetările, oamenii legii au constatat că este vorba de cinci severineni cu vârste între 15 și 25 de ani. În urma controlului efectuat, asupra unuia dintre ei, jandarmii au găsit un box metalic. În acest caz, s-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie și port ilegal de arme albe.

Toți cei cinci au fost conduși la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor și stabilirea întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *