Acasă > Știri > Leo de la Strehaia a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul de înșelăciune cu o statuetă

Leo de la Strehaia a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul de înșelăciune cu o statuetă

UPDATE 19:30 Leo de la Strehaia a fost reținut luni seară, în urma audierilor de la sediul Poliției Strehaia, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în cursul zilei de marți, 6 martie, cu propunere de arestare preventivă pentru înșelăciune la Judecătoria orașului Strehaia.

Știrea inițială

Supranumit ”Prințul Țiganilor”, manelistul Leo de la Strehaia, pe numele lui real Ioan Mihai Stelica, va fi audiat la sediul Poliției din Strehaia pentru înșelăciune, după ce i-ar fi vândut unui cetăţean american o statuetă pretinzând că este din aur.

Leo de la Strehaia a fost căutat luni dimineața la locuința sa din București, dar și la Strehaia, fiind identificat în cele din urmă într-un autoturism pe raza municipiului Arad. El va fi condus la sediul Poliției din Strehaia, unde va da explicații într-un dosar de înșelăciune, după ce ar fi păcălit un cetăţean american, căruia i-ar fi vândut o statuetă pretinsă a fi din aur. Este căutat de poliție pentru a fi audiat în același dosar și fiul manelistului. Până la această oră au mai fost ridicați pentru audieri trei bărbați din județul Dolj, membrii în gruparea infracțională care ar fi furat statueta.

Luni, 5 martie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, cu sprijinul poliţiştilor din Bucureşti şi Dolj, au efectuat 8 percheziţii, în judeţele Mehedinţi şi Dolj, precum şi în municipiul Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din locuinţe şi înşelăciune.

Din cercetări a rezultat că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi sustras bani şi bijuterii din locuinţele mai multor persoane prin metoda ”împrietenirii”. De asemenea, ar fi indus şi menţinut în eroare o persoană căreia i-au oferit spre vânzare o statuie presupusă a fi din aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *