Acasă > Știri > Festivitate de înaintare în grad la sediul Jandarmeriei Mehedinți

Festivitate de înaintare în grad la sediul Jandarmeriei Mehedinți

La sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți a avut loc festivitatea de înaintare în gradul militar următor pentru 19 cadre militare.

Activitatea a debutat cu  citirea Ordinului Ministrului Afacerilor Interne de înaintare a celor 4 ofiţeri jandarmi, precum şi Ordinului Inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi pentru 15 subofiţeri jandarmi avansaţi. În cadrul ceremoniei, imputernicit inspector șef, col. Daniel Manolea, a  înmânat noile grade, după cum urmează: doi căpitani  au fost avansaţi la gradul de maior  și doi sublocotenenți au fost avansați la gradul de locotenent. Dintre subofiţeri, unul a fost avansat  la gradul de plutonier adjutant şef, patru    la gradul de plutonier adjutant, șase subofițeri la gradul de plutonier major iar la gradul de plutonier au fost avansați 4 jandarmi.

Avansarea cadrelor militare reprezintă confirmarea maturităţii profesionale şi încununarea mai multor ani de muncă în domeniul ordinii şi siguranţei publice, aducând cu sine creşterea responsabilităţii şi un nivel mai ridicat al standardelor pentru îndeplinirea misiunilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *