Acasă > Știri > Percheziţii la contrabandiştii care aprovizionau cu țigări netimbrate Piaţa Centrală

Percheziţii la contrabandiştii care aprovizionau cu țigări netimbrate Piaţa Centrală

Mai multe percheziţii au avut loc zilele acestea în Drobeta Turnu Severin la persoane care se ocupă cu contrabanda de ţigări, care sunt comercializate în piaţă central a municipiului.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale în colaborare cu Biroul de Ordine Publică și Biroului Rutier și cu sprijinul a două grupe de jandarmi din cadrul I.J.J. Mehedinți au organizat în data de 8 mai a.c. , între orele 05:00 – 10:00, o acţiune pe linia prevenirii  infracţiunilor de furt din locuințe și societăţi comerciale, precum și pentru identificarea de produse accizabile deținute fără drept, ocazie cu care au fost legitimate 26 persoane, au fost puse în executare 4 mandate de aducere, a fost constatată o infracțiune, fiind efectuate două percheziții domiciliare pe raza municipiului.

Cu ocazia activităților organizate, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe bunuri, despre care exista suspiciunea că provin din comiterea de infracțiuni (portofele, telefoane mobile, ceasuri, un frigider, etc), un dispozitiv cu șocuri electrice, cantitatea de 5.440 țigarete diferite marci precum și suma de 560 lei.  De asemenea, ca urmare a mandatelor de aducere puse în aplicare au fost conduse la sediul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, 4 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, care se sustrăgeau cercetărilor. Tot în data de 8 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 50 de ani din municipiu, deține la locuința sa cantități mari de produse accizabile de proveniență Serbia, pe care le comercializează în zona centrală a municipiului.

În baza unui mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Drobeta Turnu Severin, la locuinţa persoanei în cauză s-a efectuat o percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost identificate și ridicate un număr de 5.440 tigarete de diferite marci precum și suma de 560 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *