Acasă > Știri > Accident cu victimă pe DE 70, la ieșire din Turnu Severin

Accident cu victimă pe DE 70, la ieșire din Turnu Severin

Accident grav, sâmbătă seară, pe DE 70, la ieșire din Drobeta Turnu Severin din cauza unui autotren care a lovit din spate un autoturism în care se aflau patru persoane.

Accidentul a avut loc sâmbătă, 14 aprilie, în jurul orei 18,15, pe șoseaua europeană 70, în dreptul Tavernei Sârbului.

Potrivit IPJ Mehedinți, conducătorul unui autotren nu a păstrat distanța în mers lovind din spate un autoturism în care se aflau patru persoane.

“Accidentul a fost anunțat în dispeceratul ISU-SAJ de un pompieri aflat în timpul liber. Până la sosirea echipajelor, mr. Teodor Brîndușoiu a decuplat bornele autoturismului implicat în accident pentru a evita producerea unui incendiu. Totodată, împreună cu alte două cadre medicale aflate în trafic, a ajutat la stabilizarea victimei încarcerate până la sosirea echipajelor, păstrând permanent legătura cu dispeceratul”, a precizat Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

La locul evenimentului au fost mobilizate trei echipaje din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Pompierii au descarcerat o victimă, conștientă, pe care au predat-o echipajului SAJ, cu medic, ulterior fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgențe din Drobeta-Turnu  Severin. Alte două persoane aflate în autoturism au fost evaluate de echipajele medicale, însă au refuzat transportul la spital.

Poliția Rutieră face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *