Acasă > Economie > Afaceri > AMBASADORUL MARII BRITANII, LA TURNU SEVERIN

AMBASADORUL MARII BRITANII, LA TURNU SEVERIN

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, s-a întâlnit miercuri, 28 martie, cu reprezentanții administrației publice din Drobeta-Turnu Severin.

În debutul întâlnirii, Excelența Sa a vorbit la superlativ despre istoria municipiului Drobeta –Turnu Severin, pe care o cunoaște foarte bine. Apoi, Paul Brummell a declarat că Marea Britanie caută să găsească noi oportunităţi de business şi de investiţii britanice, mai ales că valoarea totală a schimburilor comerciale dintre cele două state depăşeşte 4 miliarde de euro:

„Vrem să promovăm schimbul comercial în ceea ce privește România întreagă, vrem să explorăm priorități pentru dezvoltarea acestui aspect. Va fi foarte interesant pentru mine să aflu mai mult despre oraș, despre județ și oportunitățile de a face ceva”.

 

Mesajul transmis de ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, la Drobeta-Turnu Severin a fost următorul:

„Mesajul meu este acela că Marea Britanie rămâne un prieten al României. Știu că ieșim din Uniunea Europeană, dar nu înseamnă că ieșim din Europa. Rămânem o țară europeană și vrem să dezvoltăm legăturile cu Mehedințiul, cu Drobeta Turnu Severin. Știu că mulți cetățeni din această zonă lucrează și studiază în țara mea, este o mare onoare pentru mine și eu sunt bine veniți”.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *