Acasă > Educație > În două unități școlare din Mehedinți au fost suspendate cursurile

În două unități școlare din Mehedinți au fost suspendate cursurile

Luni, 26 februarie a.c., în două unități de învățământ din județul Mehedinți, Școala Primară Pădina Mare și Școala Gimnazială Eibenthal, cursurile au fost suspendate din cauza intensificărilor de vânt și a stratului consistent de zăpadă existent pe carosabil.

Având în vedere aceste condiții meteorologice nefavorabile și avertizările de temperaturi scăzute, transmise de A.N.M., în vederea asigurării siguranței elevilor și a personalului didactic și nedidactic, 17 unități de învățământ din județul Mehedinți (Școala Gimnazială Ilovăț, Școala Gimnazială Gruia, Liceul Teoretic ”Gh. Ionescu Șișești” Șișești, Școala Gimnazială Bâlvănești, Școala Gimnazială Eibenthal, Școala Gimnazială Breznița Motru, Școala Gimnazială Bîcleș, Școala  Gimnazială Podeni, Școala Gimnazială Dumbrava de Jos, Școala Gimnazială ”Gh. Enescu” Tâmna, Școala Gimnazială Jiana, Școala Gimnazială Livezile, Școala Gimnazială ”C-tin Rădulescu Motru” Butoiești, Școala Gimnazială Oprișor, Școala Gimnazială Voloiac, Școala Gimnazială Greci și Școala Primară Șiroca) au solicitat aprobarea suspendării cursurilor pentru ziua de 27.02.2018, anunță printr-un comunicat de presă Inspectoratul Școlar (ISJ) Mehedinți.

ISJ Mehedinți va monitoriza cu atenție situația unităților de învățământ din județ  pentru a decide, cu operativitate, în funcție de situația vremii, asupra eventualelor măsuri de suspendare a cursurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *