Acasă > Știri > Sancţiuni contravenţionale de peste 70.000 de lei aplicate de poliţişti

Sancţiuni contravenţionale de peste 70.000 de lei aplicate de poliţişti

Poliţiştii au intervenit în ultimele zile la 80 de evenimente, au aplicat peste 340 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat 23 de infracţiuni.

IPJ Mehedinţi anunţă într-un comunicat de presaă că 310 poliţişti au acţionat, în ultimele 48 de ore, la nivelul judeţului, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. De asemenea, pentru prevenirea accidentelor rutiere s-a acţionat cu 8 aparate radar.

În acest interval de timp, poliţiştii au intervenit la 80 de evenimente, dintre care 20 au fost sesizate prin 112. În urma activităţilor, au fost constatate 23 de infracţiuni, fiind prinse în flagrant delict 8 persoane bănuite. Faţă de o persoană a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii. Totodată, au fost identificate 2 persoane care ar fi comis fapte penale înregistrate iniţial cu autor necunoscut.

Astfel, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 347 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 72.210 lei şi au confiscat bunuri în valoare de aproape 300 de lei.

În ultimele 48 de ore, în urma acţiunilor desfăşurate pentru salvarea de vieţi şi prevenirea accidentelor rutiere, au fost reţinute 12 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *