Acasă > Educație > Cărți > Carte: Ghid turistic București

Carte: Ghid turistic București

Ghid turistic București

Ghid turistic BucureștiBucurești oferă câteva obiective turistice excelente, și în ultimii ani a cultivat o sensibilitate sofisticată, modernă și mondenă, pe care mulți se aşteaptă să o găsească la o capitală europeană.

Poate cea mai importantă atracție este Palatul Parlamentului, construit în anii 1980 în timpul dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu. Cea mai mare clădire din Europa și a doua ca mărime din lume, Palatul adăpostește Parlamentul României (Camera Deputaților și Senatul), precum și Muzeul Național de Artă Contemporană. Clădirea are una dintre cele mai mari centre de convenții din lume.

Cultura în Bucureşti, inclusă în ansamblul culturii româneşti, este o cultură unică,  produsul geografiei SHOP SHOP SALE  și evoluției istorice a acesteia. Ea s-a definit ca punct de intersecţie a trei regiuni: Europa Centrală, Europa de Est și Balcani, dar nu poate fi efectiv inclusă în nici una dintre ele.

Bucureştiul are o activitate cultural-artistică diversificată și în creștere, cu manifestări în diverse domenii, inclusiv artele vizuale, spectacole, și viața de noapte. Spre deosebire de alte zone din România, precum litoralul Mării Negre sau Transilvania, scena culturală din București este mult mai eclectică, fără un stil definit, incorporând diferite elemente ale culturii românești și internaționale.

Ghid turistic București

Ediția digitală (EPUB, Kindle, PDF): https://www.setthings.com/ro/e-books/ghid-turistic-bucuresti/

Ediția tipărită:
– Ediția ilustrată:  https://www.amazon.com/dp/1519354231/
– Ediția de buzunar: https://www.amazon.com/dp/1519370342/
Data publicării: 16 noiembrie 2015
ISBN-13: 978-1519354235
ISBN-10: 1519354231
BISAC: Travel / Europe / Eastern

Ghid turistic București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.