Acasă > Știri > Accident grav pe centura ocolitoare la intersecția cu drumul spre Magheru

Accident grav pe centura ocolitoare la intersecția cu drumul spre Magheru

UPDATE 8,00 Conducătorul auto din autoturism a decedat la spital.

Ştirea iniţială

Accident duminică seară pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin la intersecția cu drumul spre localitatea Magheru. Trei persoane au ajuns la spital cu răni grave.

Accidentul a avut loc duminică, 21 ianuarie, în jurul orei 19,00, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin la intersecția cu drumul ce duce spre localitatea Magheru.

Din primele cercetări se pare că accidentul, în care sunt implicate un autoturism și o autoutilitară care transporta bușteni, s-a petrecut pe fondul neacordării de prioritate.

„Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Breznița Ocol, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cicero, ajuns la intersecția cu centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin nu a respectat semnificația indicatorului <<Cedează trecerea>>, moment în care a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Caraș Severin”, precizează Mădălina Viziru, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

În urma impactului violent, autoturismul a luat foc fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a stinge focul.

„ La compartimentul motor al autoturismului a izbucnit un incediu, care a fost stins de către pompieri”, spune Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

Trei persoane care se aflau în autoturism au suferit răni grave, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *