Acasă > Știri > Accident pe centura ocolitoare a Severinului, cu cinci victime

Accident pe centura ocolitoare a Severinului, cu cinci victime

Cinci persoane au fost implicate sâmbătă după-amiază într-un accident pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin la intersecția cu un drum județean ce duce spre localitatea Cerneți.

Accidentul a avut loc sâmbătă, 20 ianuarie, pe centura ocolitoare a Severinului la intersecția cu DJ 607A unde în mod frecvent se produc accidente de circulație din cauza neacordării de prioritate. Și în acest caz, incidentul s-a petrecut din cauza neacordării de prioritate.

Au fost implicate trei autoturisme și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate ale mașinilor.

La locul intervenției au fost mobilizate două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin  cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Cinci victime, conștiente, au suferit politraumatisme și au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin.

One thought on “Accident pe centura ocolitoare a Severinului, cu cinci victime

  1. E obligatorie amenajarea unui sens giratoriu acolo, la fel cum gasim nenumaratele sensuri giratorii pe centura Craiovei, spre exemplu… Prea multe accidente cu pierderi de vieti omenesti….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *