Acasă > Știri > Țigări de contrabandă confiscate de la o femeie de polițiștii de frontieră severineni

Țigări de contrabandă confiscate de la o femeie de polițiștii de frontieră severineni

  Poliţiştii de frontieră severineni  au efectuat o percheziţie domiciliară la o locuință folosită pentru depozitarea țigărilor de către o persoană suspectată de trafic cu produse accizabile. Au fost confiscate aproximativ 1000 de pachete cu țigări de contrabandă  în valoare de peste 11.000 de lei care urmau să fie comercializate pe piaţa neagră de desfacere din Drobeta Turnu Severin

Poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere – Sectorul Poliţiei de Frontieră  Drobeta Turnu Severin au efectuat în data de 6 martie a.c., ora 18,00, în baza mandatului emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Severin, o percheziţie la o locuință din municipiul Drobeta Turnu Severin, despre care existau informaţii că este folosită ca depozit clandestin de ţigări de către o persoană suspectată că se ocupă cu traficul de produse accizabile.

În urma efectuării percheziţiei, la imobilul unde este proprietară Claudia B. în vârstă de 43 de ani, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 972 de pachete cu ţigări marcile Ashima, Marble și Rhotmans, fără marcaje fiscale. Femeia a declarat că intenţiona să comercializeze ţigările pe piaţa neagră de desfacere din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Ţigările, în valoare totală de peste 11.000  de lei au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriului României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *