Acasă > Știri > Concert de colinde la Penitenciarul Turnu Severin

Concert de colinde la Penitenciarul Turnu Severin

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, corul Kinonia a susținut luni, 18 decembrie, un concert de colinde, la Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin, acolo unde a adus vestea Naşterii Mântuitorului Iisus Hristos, dar şi o mângâiere celor privaţi de libertate.

Acțiunea derulată în unitatea de detenție mehedințeană face parte din activitatea social-filantropică a Eparhiei.

Aproximativ 40 de persoane private de libertate și o parte din personalul angajat al penitenciarelor au primit urările de bine și de sănătate ale colindătorilor de la Centrul Eparhial.

Corul Kinonia, dirijat de pr. Iulian Pruiu, secretarul eparhial al Episcopiei Severinului și Strehaiei, a interpretat colinde bizantine, armonizate și populare. Asistența a rezonat cu mesajul sublim al cântărilor audiate, răsplătind colindătorii cu aplauze.

La Drobeta Turnu Severin, concertul anual de colinde al Corului Kinonia va avea loc marți, 19 decembrie, de la ora 19.00, iar Sala Mare a Palatului Culturii se anunţă a fi neîncăpătoare. Concertul va fi transmis în direct și de Radio Lumina, dar și video pe pagina de Facebook Radio Lumina.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *