Acasă > Știri > ISU Drobeta face angajări. Ce condiții trebuie să îndeplinești

ISU Drobeta face angajări. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al Judeţului Mehedinţi organizează concursuri, prin încadrare directă, pentru ocuparea a două posturi vacante – de ofiţer specialist II Compartimentul Avizare – Autorizare în cadrul Inspecţiei de Prevenire, respectiv subofiţer tehnic principal – Financiar.

Candidaţii care optează pentru ocuparea postului de ofiţer trebuie să aibă studii universitare cu diplomă de licenţă sau echivalentă (militare sau civile) în următoarele domenii de licenţă: „inginerie civilă”, „ingineria instalaţiilor”, „inginerie electrică”, „inginerie energetică”, „mine, petrol şi gaze”, „inginerie chimică”, „inginerie mecanică”, „inginerie industrială”, „ingineria materialelor”, „urbanism” sau „arhitectură”.

La concurs pot participa şi maiştrii militari/subofiţerii, în activitate, din Ministerul Afacerilor Interne, dar şi cadrele militare în rezervă, care îndeplinesc condiţiile de recrutare.

Cei care doresc să participe la concursul pentru ocuparea postului de subofiţer trebuie să fie absolvenţi de studii medii, cu diplomă de bacalaureat, în domeniul economic.

Cererile de înscriere la concurs vor fi depuse personal de către cei interesaţi începând de joi, 26 aprilie, până la data de 03 mai a.c. – inclusiv, în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00-16.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al Judeţului Mehedinţi, situat pe strada Portului, nr. 2.

În perioada 26 aprilie – 11 mai a.c., candidaţii vor fi evaluaţi psihologic, iar cei declaraţi “apt” trebuie să-şi depună dosarele complete, începând cu data de 11 mai, la sediul inspectoratului, ultima zi de primire a acestora fiind 25 mai 2018.

         Concursurile vor consta în două probe. Prima dintre ele are caracter eliminatoriu şi va consta în evaluarea performanţelor fizice, ce se va realiza prin susţinerea unei probei unice “ traseu practic-aplicativ”– timpul de parcurgere fiind de maximum un minut şi cinci secunde.

         Cea de a doua probă va consta în susţinerea unui “test scris”.

Atât condiţiile de participare la concurs, cât şi cele de recrutare, sunt afişate pe site-ul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, www.igsu.ro, la secţiunea Anunţuri, dar şi la sediul ISU “ Drobeta ”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *