Acasă > Politica > PMP Mehedinți are conferința județeană de alegeri în luna decembrie

PMP Mehedinți are conferința județeană de alegeri în luna decembrie

FOTO Președintele PMP Mehedinți (Foto dreapta) alături de medicul Marian Boiangiu

Răzvan Roșca, președintele organizației județene PMP Mehedinți, a anunțat marți, 31 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă, că la începutul lunii de decembrie va avea loc conferința județeană de alegeri:

„Zilele trecute am finalizat calendarul acțiunilor premergătoare alegerilor care vor avea loc în cadrul Conferinței Județene și vă anunț că acest calendar va debuta în data de 1 noiembrie și el se va finaliza pe data de 9 decembrie, dată la care am stabilit că vom organiza această conferință județeană. În cadrul conferinței județene ne vom alege statutar conducerea și aici mă refer la președintele filialei Mehedinți, primvicepreședintele, Consiliul Executiv Județean și comisiile de specialitate, adică comisia de arbitraj și de integritate și comisia de cenzori. Această nouă conducere va primi mandat pe patru ani”.

În cadrul aceleași conferințe de presă, Răzvan Roșca a mai anunțat că medicul de familie Marian Boiangiu a ales să facă politică în sânul organizației PMP Mehedinți.

„A fost ca un deziderat pentru mine, acela de a identifica persoane foarte active în cadrul comunității, persoane cu notorietate, persoane care au dovedit din punct de vedere profesional în domeniul în care au activat, iar astăzi am plăcerea și onoarea de a vă anunța că domnul doctor Boiangiu va activa în cadrul organizației Mehedinți, în calitate de vicepreședinte pe domeniul sănătății”, a declarat liderul PMP Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *