Acasă > Știri > Șofer mort după ce a intrat cu mașina într-un copac pe un drum județean din Mehedinți

Șofer mort după ce a intrat cu mașina într-un copac pe un drum județean din Mehedinți

Un bărbat în vârstă de 42 de ani și-a pierdut viața miercuri după-amiază într-un accident de circulație produs pe Drumul Județean 565, între localitățile Crivina și Vrancea din Mehedinți.

Detașamentul de Pompieri Drobeta a intervenit miercuri, 30 august,  la fața locului pentru descarcerarea victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Burila Mare, rămâsese blocat în autoturism. Din nefericire, leziunile suferite au fost incompatibile cu viața, fiind declarat decedat.

Din primele cercetări se pare că victima a pierdut controlul autoturismului din neatenție pe un drum cu criblură și a intrat cu autoturismul într-un copac din afara părții carosabile.

„Nu a adaptat viteza la condițiile de drum, partea carosabilă fiind alcătuită din balastru (pietriș și pământ), a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac”, a precizat Mădălina Viziru, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Poliția Rutieră face cercetări la fața locului și urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *