Acasă > Magazin > Știință > Ere astrologice

Ere astrologice

Mișcarea de precesie a Pământului

Mișcarea de precesie a Pământului(Mișcarea de precesie a Pământului. Pământul se rotește (săgețile albe) o dată pe zi în jurul axei sale de rotație (roșu); această axă se rotește și ea însăși încet (cercul alb), completând o rotație în aproximativ 26000 ani)

eră astrologică este o perioadă de timp în teologia astrologică în care astrologii pretind că se petrec schimbări majore paralele în dezvoltarea locuitorilor Pământului, în special în cultură, societate și politică. Există douăsprezece ere astrologice care corespund celor douăsprezece zodii din astrologia occidentală. La terminarea unui ciclu de douăsprezece ere astrologice, ciclul se consideră a se repeta la fiecare 25.920 de ani.

Există două mituri despre efectele asupra lumii datorate erelor astrologice. Unii astrologi cred că schimbările de pe Pământ sunt cauzate și marcate de influențele semnului astrologic dat asociat erei sale, în timp ce alți astrologi cred că erele se întâmplă pur și simplu, în acea secvență.

Astrologii nu au căzut de acord asupra datelor exacte pentru începutul sau sfârșitul erelor, anumite date variind cu sute de ani.

Semnele zodiacale (Semnele zodiacale occidentale tradiționale, https://en.wikipedia.org/wiki/File:Astro_signs.svg)

Există trei perspective largi privind erele astrologice:

  1. Arheoastronomii sunt interesați de ere, deoarece unii cercetători cred că de multe ori civilizațiile antice au reprezentat referințe culturale pentru ere. Arheoastronomii, în general, nu „cred” în astrologie, dar ei studiază tradițiile culturale ale societăților la care s-a făcut referire pe larg în astrologie.
  2. Astrologii au fost interesați în istoria lumii în conexiune cu erele astrologice începând cu sfârșitul secolului al 19-lea; cu toate acestea, cei mai mulți astrologi studiază horoscopul, nu erele astrologice.
  3. Publicul larg a devenit conștient de Era Vărsătorului, deoarece a fost făcută publică în muzicalul Părul.

(Extras din cartea „Introducere în Astrologie„)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *