Acasă > Sport > Fotbal > Meci istoric pe Stadionul Municipal din Turnu Severin

Meci istoric pe Stadionul Municipal din Turnu Severin

Cel mai important eveniment fotbalistic din istoria municipiului Drobeta Turnu Severin are loc în această seară pe Stadionul Municipal. Este prima dată când arena severineană găzduiește o echipă de talia lui AC Milan.

CSU Craiova a întâlnit joi seară colosul AC Milan pe stadionul din Severin în turul al treilea preliminar al Europa League.

Cum era de așteptat atmosfera de pe Stadionul Municipal, unde au venit aproximativ 16.000 de spectatori, este incendiară. Suporterii echipei din Bănie, dar și severinenii care susțin fotbaliștii craioveni au cântat într-un glas Imnul Universității Craiova înainte de începerea primei partide. Suporterii și-au încurajat echipa de suflet și cu versurile celebrei melodii „Muică, suntem neam de piatră”, interpretată de Tudor Gheorghe.

Stadionul și-a deschis porțile începând cu ora 18,00, dar primii spectatori au început să apară după 18,30 și încet-încet s-a umplut întreaga arenă.

Primarul Severinului, Marius Screciu, a venit la meci împreună cu soția și copiii.

„Este un meci extraordinar, o atmosferă frumoasă, să sperăm că și în timpul meciului nu vor fi incidente, spectatorii se vor comporta așa cum trebuie la un asemenea eveniment”, a spus edilul orașului.

Milanezii au ajuns undeva în jurul orei 19,30, dar fanii echipei italieni nu au avut posibilitatea să se fotografieze cu vedetele de la AC Milan fiindcă forțele de ordine nu au permis accesul publicului în apropierea stadionului. La câteva minute au sosit și fotbaliștii de la CSU Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *